Affiliate inkomen via een eigen affiliate marketing internetwinkel

Extra inkomsten kunnen met affiliate marketing online worden verdiend. U hoeft met affiliate producten geen eigen producten samen te stellen. U heeft daarvoor een domein, een webhosting pakket en een affiliate script nodig. Het assortiment wordt automatisch bijgewerkt door het periodiek inladen van productfeeds.

Een script voor affiliate marketing is aan te schaffen via de link affiliate webshop beginnen. U kunt via deze pagina direct de webhosting en de domeinnaam aanvragen. U kunt het script direct op uw hosting pakket laten plaatsen als u de hosting samen met het script aanschaft. U hoeft het script dan niet meer zelf te installeren.

Tevens is aanmelding bij een affiliate netwerk aanbevolen. Bij een affiliate netwerk zitten diverse adverteerders aangesloten waarvan u de producten kunt promoten. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er iets via uw vermelding wordt gekocht bij de aanbieder.

Verder is het toevoegen van banners aan uw website eenvoudig te doen. Er is een groot aantal ruimtes binnen uw site waar die banner geplaatst kan worden. Binnen het beheerpaneel plaatst u heel makkelijk banners binnen uw affiliate shop. Wilt u andere aanpassingen doen binnen uw webshop, dan gebruikt u hier tevens het beheerpaneel voor.
Free Web Hosting