Affiliate inkomsten met uw eigen affiliate internetshop

Het is niet nodig om zelf te programmeren als u een affiliate winkel wilt beginnen. In het geval dat u een PHP script gebruikt voor het starten van een affiliate winkel hoeft u zich niet uiterst heel te verdiepen in de techniek. Wat u daarbij nodig heeft voor uw eigen internetwinkel, zijn een passende domeinnaam en een goed hostingpakket. Verderop in dit artikel staat een link vermeld waarmee u zowel het script wanneer het domein en de hosting kunt aanschaffen.

Met behulp van affiliate marketing kunt u online relatief gemakkelijk extra inkomsten genereren. Een prima PHP script voor affiliate marketing is aan te schaffen met behulp van de pagina affiliate marketing beginnen. Op de website van de aanbieder vindt u een uitgebreide handleiding rondom het gebruik van het affiliate script. Bij uw bestelling kunt u direct aangeven of u daarbij een domeinnaam wilt registreren en webhosting wilt afnemen voor uw affiliate webshop. Op het moment dat u vandaag nog wilt starten met uw eigen affiliate shop, klik dan op de link.

Op verschillende plekken binnen uw webwinkel kunt u tevens banners toevoegen. Wanneer u de juiste banners plaatst, zal dit ook bijdragen aan een goede winstgevende website. U kunt de beheeromgeving eenvoudig bereiken door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarin kunt u diverse zaken aan uw affiliate shop wijzigen. Het is uiterst eenvoudig om een feed in te laden van bijvoorbeeld Daisycon met het script. Een feed zal dan om de zoveel tijd worden opgehaald.
Free Web Hosting