Als beginner met een affiliate site beginnen

De vergoeding in loondienst wordt tussen de werknemer en de werkgever afgesproken en vastgelegd in een contract. De werkgever zal u naar het aantal gewerkte uren betalen. Werkt u als zelfstandige, dan is het goed mogelijk dat u een klus voor een vaste prijs uitvoert. U zult alleen beloond worden wanneer u er uren in gestoken heeft.

U kunt via de website affiliate site een uiterst goed script voor het bouwen van uw affiliate shop kopen. Het script ondersteunt een aantal affiliate netwerken en formaten voor de productfeeds. Het is alles wat u nodig heeft voor het starten met affiliate marketing.

Het is niet lastig om affiliate marketing met andere verdienmodellen te combineren. Zo is het bijvoorbeeld met Google advertenties te combineren. Opvallend aan dit programma is dat er automatisch passende advertenties worden gezocht om te tonen op uw site. Klikt een bezoeker op een advertentie binnen het programma van Adsense, dan ontvangt u een vergoeding binnen uw Adsense account. Adsense is 1 van de eenvoudigste manieren om geld te verdienen met uw site.

In dit artikel is een link opgenomen. Het PHP script waarnaar wordt verwezen bevat de benodigde functionaliteiten voor het starten van een affiliate webwinkel. U kunt diverse uitbreidingen bovenop het script installeren, zoals een uitbreiding waarmee u een blog gedeelte aan uw affiliate webshop toevoegt. Wilt u de rubrieken van de feeds gebruiken binnen uw webshop? U kunt het script uitbreiden met een module om de rubrieken van de aanbieders exact over te nemen.
Free Web Hosting