Begin uw eigen advertentie website

Een extra inkomen is met affiliate marketing op te bouwen als u het serieus aanpakt. Met affiliate marketing verdient u aan de promotie van de producten van anderen. Bent u toch al te spreken over bepaalde producten en raadt u ze anderen graag aan? Waarom zou u dan de kans om aan deze promotie te verdienen niet aangrijpen? U kunt zich met uw eigen website bij een affiliatenetwerk zoals Tradedoubler aanmelden. Wat opbouw van uw website betreft kunt u het op verschillende manieren aanpakken.

Men maakt soms een affiliate webshop. Deze website lijkt erg op een echte webshop. Het verschil is dus dat u niet zelf de producten verstuurd. U heeft dus geen voorraadbeheer. Ook is het mogelijk een advertentie website te gebruiken voor affiliate marketing. Wanneer u de beschikking heeft over een advertentie script, is dit vrij eenvoudig te doen. Hier volgt een link naar een artikel met meer informatie over zo een script: Eenvoudig je advertentie website bouwen. Het is dan wel zaak om bezoekers aan te trekken met de advertenties.

Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Men kan een reactie aan de adverteerder sturen via de advertentie. Het formulier is via de knop genaamd “Reageer” tevoorschijn te halen. Wanneer hier spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Ook op het klachtenformulier worden spamfilters toegepast. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Er zijn een paar plekken op uw website waarvoor u eenvoudig banners kunt instellen. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.
Free Web Hosting