Begin uw eigen webshop

Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. Zodra de bestelling is afgerond, kunt u de producten op de post doen. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

Het zelf opstarten van een webwinkel is niet heel lastig te doen. Een webshop PHP script is via het artikel online webshop maken te vinden. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. Zodra de bestelling is afgerond, kunt u de producten op de post doen. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. Er wordt een los installatieprogramma meegeleverd waarmee u de software snel aan de praat heeft. U kunt tijdens het installeren de globale informatie van de website opgeven. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. Daarnaast kan er een gebruikersnaam met een bijbehorend wachtwoord ingesteld worden.
Free Web Hosting