Beheer betaalbaar een uitgebreide startpagina website

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Dit zal met behulp van het juiste script eenvoudiger gaan. Het script wordt met handleiding geleverd. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Bij het script kan hosting worden afgesloten. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Een uitgebreide portaal website maken. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.
Free Web Hosting