Beheer een lijst van uw favoriete sites

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Op uw website geldt geen limiet voor het aantal startpagina’s dat kan worden aangemaakt. Zij melden zich heel gemakkelijk aan via een registratieformulier op uw website.

De pagina Maak een lijst van uw favoriete sites kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Bezoekers maken heel gemakkelijk rubrieken aan op hun eigen pagina waarbinnen zij links naar hun favoriete sites kunnen toevoegen. U kunt widgets plaatsen op de startpagina’s, zoals een nieuwsblok. Hierbij gaat het om een niet al te oud script. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

De voorpagina kunt u net zo behandelen als de andere dochterpagina’s van uw website. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. U kunt in een widget bijvoorbeeld een weerkaart tonen. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.
Free Web Hosting