Beheer een verzameling van je favoriete websites

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Op het internet zult u een aantal websites vinden waarmee u zelf een eigen startpagina in elkaar kunt zitten. Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. Wilt u informatie over het zelf opzetten van een startpagina site met behulp van een script, neem dan de pagina Maak een verzameling van uw favoriete sites door. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. Het script biedt naast de mogelijkheid om links te plaatsen tevens de mogelijkheid om widgets aan een startpagina toe te voegen. Een widget kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het ophalen en tonen van een RSS feed met het laatste nieuws. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Verder is het script heel makkelijk op uw hostingpakket te installeren. PHP wordt breed ondersteund. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.
Free Web Hosting