Beheer makkelijk een uitgebreide startpagina site

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script.

Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Op de pagina aanmelden startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. Het PHP script laat precies zien hoe vaak er op elke link is geklikt. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.
Free Web Hosting