Beheer professioneel een uitgebreide portaalwebsite

Een eigen startpagina website is goed bruikbaar voor linkbuilding. Het is niet noodzakelijk om zo een script zelf te schrijven. Een kant en klaar script helpt u op weg. Zo een script kan op uw webhosting worden geïnstalleerd. U kunt op een groot aantal Nederlandse startpagina websites terecht voor het plaatsen van backlinks. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Zorg er wel voor dat u op de hoogte bent van eventuele randvoorwaarden die aan uw startpagina worden gesteld.

U zou Eigen Startpagina kunnen raadplegen wanneer u eventueel interesse heeft in een reeds bestaand script voor het beheer van uw startpagina website. U kunt bijvoorbeeld prima een affiliate website met een startpagina script opzetten. U zult zonder problemen diverse affiliate links kunnen plaatsen. Men kan een account aanmaken op uw website, waarmee men zelf een nieuwe startpagina kan samenstellen. Via het account kan men gemakkelijk een startpagina aanmaken en op een later tijdstip bijwerken. Een kant en klaar PHP script maakt het beheer van een startpagina website uiterst eenvoudig.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Affiliate marketing is niet het enige dat u kunt inzetten. Bezoekers kunnen betaalde links aanmelden via een formulier op uw website. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlinks opgeven. Iemand kan via de betaalkoppeling eenvoudig voor een nieuwe linkvermelding betalen. Vaak kan een kant en klaar script controleren of de betaling succesvol is verlopen. Zijn er geen problemen bij de betaling opgetreden, dan wordt de link meteen toegevoegd aan de website. Er is van uw kant geen handmatige actie meer nodig.
Free Web Hosting