Betaalbaar een moderne portaalsite oprichten

De mogelijkheid om backlinks te kopen kunt u met behulp van een eigen startpagina website gemakkelijk bieden. U kunt zo extra geld verdienen via het internet. U kunt zelf beslissen welke prijs voor een link gehanteerd wordt. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. Een homepage link en een link vanaf een gewone pagina zijn afzonderlijk instelbaar qua prijs. Het script is zowel aan Targetpay als aan Mollie te koppelen. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. In een afzonderlijk scherm kunnen de gebruikers op uw site worden beheerd. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Meer over het script is te lezen op Een eigen portaal website beheren. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. Wel wordt er een bedrag gevraagd en hiermee heeft u een multi domein licentie. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. U kunt straks dezelfde betaalmethoden aanbieden als die waarmee u kunt betalen voor het startpagina script.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Na het invullen van het aanmeldformulier zal een nieuw account aangemaakt worden. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Ook kunnen met dit account veranderingen worden doorgevoerd aan de eigen startpagina. Het plaatsen van een banner is eveneens eenvoudig. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.
Free Web Hosting