Betaalbaar een nieuwe portaal website bouwen

Houdt u zich bezig met linkbuilding en bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Als u nog geen startpagina website heeft is het een goed idee om daar nu mee te beginnen. U kunt de links op de site naar thema indelen. Naast reguliere links is ook het plaatsen van affiliate links mogelijk.

Een account op uw startpagina website kan worden aangemaakt met behulp van een registratieformulier. Met een gebruikersaccount kunnen mensen zelf een startpagina maken op uw site. Dit registreren is ook uit te zetten. Zodat echt alleen u dochterpagina’s kunt aanpassen. U kunt de pagina Eigen startpagina maken bezoeken voor meer informatie.

U kunt rubrieken aan de startpagina’s toevoegen. Binnen deze rubrieken plaatst u de links. U kunt diverse widgets plaatsen, waaronder een blok met zelf ingevoerde HTML code. U heeft zo de volledige controle over de website.

U kunt een subdomein aanmaken voor iedere individuele startpagina. Zo is het mogelijk om voor ieder thema een afzonderlijke startpagina aan te maken. Het komt de ranking van de op uw startpagina site vermelde websites ten goede. Het onderwerp van de sites waar naartoe u linkt, gaan immers over hetzelfde thema.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. Er kunnen bijvoorbeeld backlinks worden verkocht. U kunt tevens affiliate links aan uw dochterpagina’s toevoegen. Bij affiliate marketing verwijst u naar producten van anderen en verdient u een commissie per sale. Affiliate marketing kan via een netwerk zoals Daisycon worden gedaan. De kosten kunnen op deze wijze weer terugverdiend worden.
Free Web Hosting