Bouw een lijst van uw favoriete websites

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op aanmelden startpagina meer informatie. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Hierbij gaat het om een niet al te oud script. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.
Free Web Hosting