Bouw een verzameling van uw favoriete sites

Heeft u altijd al een eigen startpagina site willen beginnen, dan kan dat met een speciaal script. Er is daarbij geen sprake van een limiet op het aantal dochterpagina’s dat aangemaakt kan worden. Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken via het aanmeldformulier dat aanwezig is op uw site.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. U kunt de pagina Uw favoriete websites op een rij bekijken voor meer informatie over een PHP script waarmee u zelf een startpagina website kunt oprichten. U kunt met het script gemakkelijk geld verdienen met de verkoop van links.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. Een widget bevat bijvoorbeeld het laatste nieuws die aan uw bezoekers wordt weergegeven. Beheerders hebben de volledige controle over de uitstraling van elke dochterpagina.

Verder is het script heel makkelijk op uw hostingpakket te installeren. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. Ook is het script eenvoudig via de scripttaal PHP uit te breiden met extra functies.
Free Web Hosting