Bouw je eigen affiliate marketing internetwinkel

Extra geld verdienen wordt met affiliate marketing mogelijk. Affiliate marketing heeft u de gelegenheid om geld te verdienen zonder dat u eigen producten hoeft samen te stellen. Wat u daarvoor nodig hebt is een goed werkend PHP script, een domein en goede webhosting. Het assortiment wordt automatisch bijgewerkt door het periodiek inladen van productfeeds.

Voor affiliate marketing kunt u het script aanschaffen via de pagina affiliate site beginnen. Via die website kunt u tevens hosting afsluiten en een domeinnaam aanvragen. Het script wordt meteen op uw hostingpakket geplaatst wanneer u hiervoor kiest. U hoeft het script dan niet meer zelf te installeren.

Heeft u zelf geen verstand van programmeren, dan wordt starten met affiliate marketing zo ook voor u mogelijk. Wilt u uw affiliate site uitbreiden met een blog? Dan is dat geen enkel probleem. Fysiek kunt u de beheerderstaken vanaf iedere mogelijke plek uitvoeren. Wilt u vanuit thuis uw site beheren, dan is dat goed te doen. Met affiliate marketing bouwt u een passief inkomen op. Dit betekent dat men ook dingen op uw website kan aanschaffen op een moment dat u niet aan het werk bent aan de website.

Vanuit de beheeromgeving kunt u tevens uitbreidingen op het script kopen als u dat zou willen. Dit script geeft u alle functionaliteiten die nodig zijn om te beginnen met affiliate marketing. Als u naast uw salaris nog wat extra geld wilt verdienen, biedt affiliate marketing hiervoor een goede mogelijkheid. Het inladen van de productfeeds is een handige functie. U kunt op een eenvoudige wijze productfeeds toevoegen binnen de affiliate winkel.
Free Web Hosting