Een eigen marktplaats maken

Online geld verdienen kan op verschillende manieren. U zou ervoor kunnen kiezen om geld te verdienen met het runnen van uw eigen advertentie website. Wat u kunt doen is zelf een script programmeren. Maar het is ook mogelijk een kant en klaar advertentie script aan te schaffen. Met een bestaand script hoeft u zelf niet meer te programmeren.

Zo kunt u het zo instellen dat er voor de plaatsing van een advertentie in specifieke rubrieken betaald dient te worden. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld contactadvertenties. Bedrijven hebben vaak een budget voor adverteren beschikbaar. U kunt tevens verdienen aan de zogeheten topadvertenties op uw marktplaats website. Adverteerders hebben met een topadvertentie de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd bovenaan het overzicht van advertenties te staan. Op Moderne advertentie website maken staat een link waar een script met deze functionaliteiten te vinden is.

Indien u wenst, ontvangt de adverteerder na een bepaalde periode een e-mail met de mogelijkheid om een geplaatst advertentie weer bovenaan het overzicht te plaatsen. U heeft de mogelijkheid om tijdens de installatie de inloggegevens van het beheeraccount te kiezen. Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script.

U kunt met dit account op een later tijdstip in de beheeromgeving inloggen. Het is ook voor het instellen van de website via het beheerpaneel niet nodig om verstand van de techniek te hebben. Wat fijn aan een kant en klaar script is, is dat de noodzaak van het zelf programmeren er niet meer is. Het bouwen van zo een script is ook niet in een dag gedaan. Met een kant en klaar script kunt u direct aan de slag. De programmeurs hebben de belangrijkste werkzaamheden reeds voor u gedaan.
Free Web Hosting