Een eigen marktplaats maken

Met behulp van een marktplaats PHP is het gemakkelijk om aanpassingen aan uw advertentie website te verrichten. Het installeren van het script is een fluitje van een cent. Er wordt een los installatieprogramma meegeleverd waarmee u de software snel aan de praat heeft. De belangrijkste gegevens van uw nieuwe website kunnen tijdens het installeren worden ingevoerd. Zo kunt u de meta gegevens van de website invoeren. Tijdens het installeren kunt u ook de databaseverbinding instellen. U kunt tevens een administrator account aanmaken waarvoor u de username en het password alvast kunt invoeren. U kunt uw eigen marktplaats starten met behulp van de tool waarnaar u verderop een link vindt.

Ondersteuning is gemakkelijk aan te vragen bij de bouwer van het script. De aanbieder van het script is zowel telefonisch als online goed bereikbaar. Raadpleeg de pagina eigen marktplaats beginnen om meer informatie over het PHP script te vinden. Het script is voor enkele tientjes al te kopen.

Extra inkomsten genereren is ook naast uw vaste baan te doen in de vrije uren. Beheerderstaken kunt u dan in uw eigen tijd uitvoeren. Omdat er heel veel automatisch verloopt, hoeft u verder niet veel handmatig te doen. Oude advertenties worden automatisch verwijderd en u kunt inactieve gebruikers na een bepaald aantal dagen verwijderen. Bent u bereid om de schouders eronder te zetten, dan is zelfs een fulltime inkomen te genereren. Vanaf iedere plek ter wereld kunt u het beheer van de website doen.

Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.
Free Web Hosting