Een eigen portaal site beheren

Wilt u wat bijverdienen dan kunt u zeker startpagina websites daarvoor gebruiken. U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. U kunt op eigen startpagina meer lezen over een geweldig script waarmee een startpagina website is op te zetten.

Er is een beheeromgeving aan het script toegevoegd. Met deze beheeromgeving kunt u de belangrijkste wijzigingen eenvoudig doorvoeren. De pagina hoe maak je een startpagina voorziet u van informatie over zulke scripts. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. U heeft met dat script geen enkele beperking bij het bouwen van uw startpagina website. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien. Wanneer u zich met linkbuilding bezighoudt, dan passen startpagina’s zeker binnen uw strategie. Startpagina websites lenen zich geweldig voor het genereren van extra inkomsten.

Voor iedere individuele rubriek kunnen de kleuren gewijzigd worden. U kunt dan ook de aandacht naar bepaalde rubrieken toe halen. Er zijn verder vaste rubrieken toe te voegen aan de website, die op elke dochterpagina getoond zullen worden. Zo een rubriek is op elke startpagina te zien. Het is binnen zo een categorie een affiliate banner te plaatsen die over de gehele website zichtbaar is. Deze bevatten een aanbieding waarbij u per verkoop een bepaald percentage van het aankoopbedrag kunt verdienen.
Free Web Hosting