Een eigen portaalsite ontwikkelen

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. U kunt per individuele dochterpagina de relevante zoekwoorden invoeren. U kunt zo per dochterpagina op de juiste wijze de zoektermen doorgeven aan bijvoorbeeld Google.

U kunt links op een flink aantal websites zonder extra kosten toevoegen. Vaak kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een startpagina website. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Uw dochterpagina kan helaas worden verwijderd wanneer u zich onbedoeld niet aan de voorwaarden houdt. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Eenvoudig een nieuwe portaal site oprichten meer informatie. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. U bent dan baas over uw eigen website. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het is namelijk naast het aanmaken van een gratis dochterpagina mogelijk om links te verkopen. Bezoekers die geen retourlinks kunnen plaatsen, zullen de link moeten kopen. Voor linkbuilding zal er vanuit bedrijven vaak een budget beschikbaar zijn. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen.
Free Web Hosting