Een eigen portaalwebsite oprichten

Aan een dochterpagina zijn er verschillende rubrieken toe te voegen. U kunt het zo inrichten dat een categorie aan een deelonderwerp is gewijd. Er kunnen binnen elke categorie diverse backlinks geplaatst worden.

Meer informatie over off-page SEO kunt u via het artikel starpagina script vinden. Via dat artikel vindt u een link waarmee u een startpagina script kunt downloaden. Het script is voorzien van een apart installatieprogramma. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

Daarbij kunt u backlinks verkopen aan bezoekers. Daarbij is er voor een homepage link een andere prijs in te stellen dan een link op een reguliere startpagina. Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Nadat de klant heeft betaald, ontvangt hij de factuur per e-mail.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.
Free Web Hosting