Een mobielvriendelijke advertentiewebsite maken

Bouwt u een eigen advertentie website en gebruikt u hiervoor een PHP script? Het is dan niet nodig om uw eigen script te bouwen. Een ander voordeel is dat u zelf nauwelijks kennis van de techniek hoeft te hebben. Verschillende aanvullende mogelijkheden kunnen worden aangeboden bij de plaatsing van een nieuwe advertentie op de website. U kunt een bedrag rekenen voor deze verschillende mogelijkheden.

Een voorbeeld van zo een optie is het tonen van een telefoonnummer bij een advertentie. Er worden verschillende betaalproviders ondersteund zodat de adverteerder direct via uw website voor deze opties kan betalen. Met uw website kunnen er op deze wijze inkomsten worden gegenereerd. Eerder werd al vermeld dat het zelf bouwen van een script nergens voor nodig is. Zoekt u een handig PHP script waarmee dit te bouwen is? Over zo een script leest u meer op Een eigen advertentiewebsite runnen. De indeling van uw site kunt u via dit script gemakkelijk naar eigen inzicht veranderen. U kunt de indeling aanpassen zonder dat u een technische achtergrond hoeft te hebben.

Maakt u van het juiste script gebruik, dan kunt u makkelijk uw eigen marktplaats website in elkaar zetten. Over een dergelijke tool vindt u verderop in dit artikel een link. U heeft de mogelijkheid om de software meteen te kopen. U kunt worden ondersteund bij de installatie en het gebruik van het script, wanneer u daar behoefte aan heeft. U kunt zich via een registratieformulier makkelijk aanmelden als adverteerder. Er zijn meerdere advertenties te plaatsen door een adverteerder. Aan een advertentie kan heel eenvoudig een website link toegevoegd worden. Er is zelfs geld te verdienen met de optie voor het tonen van een telefoonnummer.
Free Web Hosting