Een moderne advertentiewebsite maken

Er is met een advertentie script veel mogelijk. Met het aanbieden van onder andere de topadvertentie is een inkomen te generen met uw advertentie website. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. Uit welke opties een adverteerder kan kiezen, is door u volledig te bepalen.

Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Voor de zoekwoorden is per rubriek een invoerveld te vinden in de beheeromgeving. Meer over een dergelijk script is te vinden via advertentie website maken. Hoe dit precies werkt, hoeft u met het CMS pakket niet te weten.

Via dit beheeraccount kan iedere instellingen van uw website worden aangepast. Een instelling die u eenvoudig kunt wijzigen is bijvoorbeeld het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd. Heeft u weinig schijfruimte, dan kunt u het aantal foto’s beperken.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om via een reactieformulier op een advertentie te reageren. Bij alle advertenties wordt een knop weergegeven waarmee dit formulier op de voorgrond komt. Daarbij wordt gepoogd om spam zoveel mogelijk te filteren en te blokkeren. Het is ook mogelijk voor bezoekers om verdachte advertenties te melden.

U kunt instellen hoe de paginanummering eruit ziet op de site. Ook stelt u gemakkelijk in hoeveel advertenties per pagina dienen te worden weergegeven. U kunt tevens de kleuren van uw advertentie website hier naar wens veranderen.
Free Web Hosting