Een moderne portaal website beheren

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. De betaling vindt daarbij online plaats.

Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Op nederlandse startpagina staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. U kunt online voor de backlink betalen.
Free Web Hosting