Een moderne portaalsite samenstellen

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Startpagina’s zijn een typisch Hollands fenomeen. U kunt zelfs Nederlandse scripts kopen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Bent u wel benieuwd naar de opties van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Aanmelden startpagina. Daar leest u hoe u een startpagina script in uw bezit kunt krijgen.

Er worden met behulp van het startpagina script een aantal faciliteiten geboden voor het genereren van online inkomen. Het bevat functies waardoor u eenvoudig links kunt verkopen. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u enorm eenvoudig in het beheeromgeving instellen. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon via uw browser. U kunt bannerruimte verhuren, maar bovendien een Adsense blok is snel toegevoegd. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s enorm handig. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Het gewenste subdomein kan gedurende het aanmaken van de startpagina worden opgegeven. U kunt op deze wijze de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

U kon het hierboven reeds lezen. Naast links kunt u daarnaast allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Daarbij een poll is eenvoudig geplaatst. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat daarnaast zo geregeld.
Free Web Hosting