Een moderne portaalsite samenstellen

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. Bent u wel benieuwd naar de opties van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Eigen startpagina maken. Daar leest u hoe u een startpagina script in uw bezit kunt krijgen.

Het script biedt een aantal mogelijkheden om middels het internet geld te verdienen. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. Indien u de bedragen in het beheergedeelte heeft ingevuld, zorgt het script ervoor dat de bezoeker online kan betalen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Het aanmaken van een banner is uiterst gemakkelijk en er is geen FTP voor nodig. U kunt bannerruimte verhuren, maar daarnaast een Adsense blok is snel toegevoegd. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk u dat regelt.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Gedurende het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. U kunt op deze verstandige de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

Hierboven spraken we er reeds over. Naast links kunt u verder allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het toevoegen van een nieuwsblok een mogelijkheid. Bovendien een poll is eenvoudig geplaatst. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat daarnaast zo geregeld.
Free Web Hosting