Een nieuwe advertentiewebsite runnen

U krijgt met een advertentie script een hoop functionaliteiten meegeleverd. U kunt daarbij inkomsten genereren met het aanbieden van de topadvertentie. Met een topadvertentie blijven adverteerders bovenaan in het advertentie overzicht staan. U kunt de opties waaruit een adverteerder kan kiezen, compleet aanpassen naar eigen inzicht.

Een script waarbij dit goed kan kunt u via Uitgebreide marktplaats runnen vinden. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Een database dient er ook op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Tijdens het installeren van het script kan een account voor het beheer aangemaakt worden.

Voor het aanmelden als adverteerder is op uw marktplaats website een aanmeldformulier aanwezig. Voor de nieuwe adverteerder zal door het PHP script na het invullen van het formulier een account aangemaakt worden. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. U kunt inkomsten genereren met het aanbieden van extra opties waaruit bij het plaatsen van een nieuwe advertentie kan worden gekozen.

Men kan op een advertentie reageren via een speciaal daarvoor bedoeld reactieformulier. U kunt vanuit iedere advertentie dit formulier gemakkelijk opvragen. Spam zal daarbij zoveel mogelijk worden tegengehouden. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen.

Het script bevat ook functies voor bieden op advertenties. Bij het plaatsen van een advertentie, kiest de adverteerder zelf of bieden is toegestaan. Doet iemand een bod, dan zal de adverteerder per e-mail op de hoogte worden gesteld. Bij de advertenties zullen de hoogste biedingen getoond worden. De adverteerder kan via een formulier eenvoudig contact opnemen met iedere persoon die een bod heeft uitgebracht. Ook kunnen biedingen weer verwijderd worden. Het is voor zowel de bieder als de adverteerder mogelijk om een bod te verwijderd.
Free Web Hosting