Een nieuwe portaal site maken

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. U hoeft zelf geen script in PHP meer te maken, wanneer u kiest voor een bestaand script voor het maken van een startpagina website. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. Verder biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het PHP script. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Een nieuwe startpagina website bouwen. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. Zo kunt u in eerste instantie geld verdienen met affiliate marketing via uw startpagina website. En het is mogelijk om links te verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.
Free Web Hosting