Een nieuwe portaalsite realiseren

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Eigen startpagina maken. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Het is eventueel mogelijk de hosting direct met het script aan te schaffen.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Deze opties zijn onderdeel van het script. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Wanneer er geen problemen zijn opgetreden bij de betaling, wordt de aangemelde link direct toegevoegd.
Free Web Hosting