Een uitgebreide portaalwebsite beheren

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.

De pagina Een moderne portaal site vormgeven vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Deze opties zijn onderdeel van het script. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Wanneer er geen problemen zijn opgetreden bij de betaling, wordt de aangemelde link direct toegevoegd.
Free Web Hosting