Eenvoudig een eigen portaal site vormgeven

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Graag adviseer ik u over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig te bouwen is. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina maken. Op de website van de aanbieder kunt u online betalen. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Eenvoudig backlinks verkopen kan heel gemakkelijk wanneer u een eigen startpagina website heeft. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Verder kan er een link terug worden geplaatst door de website eigenaar.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.
Free Web Hosting