Eenvoudig een nieuwe portaalsite maken

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Gebruik de links op de pagina Ontwikkel betaalbaar een nieuwe portaalsite om naar de website van de aanbieder te navigeren. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.
Free Web Hosting