Eenvoudig een webshop starten

Een online webshop kan u helpen met het verkopen van uw eigen producten. De klant krijgt direct de mogelijkheid om de betaling online te verrichten. Elke bestelling wordt opgenomen in een e-mail die u als verkoper ontvangt. De producten kunnen aan de hand van deze e-mail worden ingepakt en opgestuurd naar de klant.

Alle producten die u binnen uw online webshop wilt plaatsen, kunt u in een categorie plaatsen. Daarbij is binnen elke rubriek een overzicht van de producten opvraagbaar. Tussen de producten door kunt u banners tonen. U kunt ook via affiliate banners wat bijverdienen aan uw PHP webshop.

Het aanpassen van het kleurschema van uw website is niet lastig. Ook voor deze actie is het niet nodig om verstand van de techniek te hebben. Het kiezen van de kleuren voor de verschillende componenten van uw website is erg gemakkelijk. Ook de positionering van het navigatiemenu is via het beheerpaneel heel makkelijk te veranderen.

In de online webwinkel zijn verschillende talen in te stellen. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden.
Free Web Hosting