Eenvoudig je marktplaats maken

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. Een voorbeeld van een dergelijke website is een eigen marktplaats. Aan de ene kant verdient u geld aan adverteerders. Men kan betalen voor de plaatsing van advertenties in een betaalde rubriek. Bij het toevoegen van een advertentie aan uw website kan er ook voor een aantal extra opties gekozen worden waar u geld voor kunt vragen.

Ziet u het wel zitten een script te gebruiken waarbij men ook een topadvertentie kan aanmaken? U vindt meer informatie daarover op de pagina marktplaats PHP script. Het advertentie script is gemakkelijk gebruiksklaar te maken. De ontwikkelaar levert ondersteuning bij het installeren en het in gebruik nemen van het script. Zodra het systeem klaar is met installeren, kunt u nieuwe advertenties toevoegen aan uw eigen advertentie website.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

Maakt u gebruik van de beheeromgeving dan is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. U vindt de ondersteunende documenten voor het installatie script online. De ontwikkelaar kan u helpen bij het installeren wanneer u er met de handleiding niet uitkomt. Het uitvoeren van beheerderstaken is met behulp van uw account mogelijk nadat de installatie gereed is.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. Zo kunt u dit aantal juist limiteren of het aantal extra hoog zetten. Uiteraard is dit afhankelijk van wat u zelf wilt. Het registreren als adverteerder is heel gemakkelijk te doen op uw advertentie website. Dit is via een aanmeldformulier op uw website te doen. Klopt er iets niet in de gegevens, dan geeft het systeem een melding weer.
Free Web Hosting