Eenvoudig uw bookmarks online beheren

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. De website kan daarbij per thema ingericht worden. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Dan kunt u de pagina Houd je favoriete sites online eenvoudig bij eens bekijken. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Het is daarnaast mogelijk om nieuws weer te geven binnen een categorie. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Hoeveel pagina’s u aanmaakt, daar zit geen enkele beperking op.

Meteen het script downloaden is gelijk na de betaling een mogelijkheid. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Bijvoorbeeld de titel van de website kunt u invoeren evenals de login gegevens voor de MySQL verbinding. Ook stelt u via de installatie uw beheerdersaccount samen. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.
Free Web Hosting