Eenvoudig uw favoriete sites online op een rijtje

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina startpaginascript te vinden. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. Gedurende het installeren geeft u ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het beheer account op. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.
Free Web Hosting