Eenvoudige webshop

Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. Wanneer er iets is besteld, zult u informatie omtrent de bestelling per e-mail ontvangen. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Als u dit artikel leest is de kans groot dat u zelf een webshop wilt oprichten.

Het is niet lastig om een eigen webwinkel te realiseren, compleet naar uw smaak ingericht. Een webwinkel is te realiseren via het script die u kunt vinden via de pagina Begin een eigen webshop. Met dat PHP script kan een geweldige webshop in elkaar worden gezet. Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

Er zijn diverse talen in te stellen in de online webwinkel. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden. Wilt u ook uw eigen spullen verkopen met behulp van een naar uw smaak ingerichte webshop? Het is niet lastig om een eigen webwinkel te realiseren, compleet naar uw smaak ingericht. U kunt via die pagina verder navigeren naar een website waar u dit PHP script aan kunt schaffen. U kunt met het grootste gedeelte van de webhosting pakketten PHP scripts gebruiken.
Free Web Hosting