Eigen advertentie site runnen

Voor het toevoegen van de benodigde functionaliteiten aan uw advertentie website, kunt u gebruikmaken van de taal PHP. Wanneer u genoeg verstand heeft van programmeren kunt u prima iets schrijven. Het kopen van een kant en klaar advertentie script is een andere mogelijkheid.

Met het kopen van een kant en klaar script bespaart u ontwikkeltijd. Het programmeren van een script daar hoeft u zelf namelijk geen tijd meer in te stoppen op dat moment. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? Dan kunt u daar meer over lezen op de pagina Uitgebreide marktplaats bouwen. Door de links te volgen, kunt u bij de website van de aanbieder van het script komen. Betaling geschiedt meteen online. Wanneer u heeft betaalt, kunt u meteen de benodigde bestanden downloaden. Ook ontvangt u per e-mail de link. Via de link in de e-mail is het mogelijk om later opnieuw de bestanden te downloaden.

Ook blijft een nieuwe versie op deze manier voor u te downloaden. Als de bestanden uitgepakt zijn, plaatst u ze op uw webhosting pakket. Het aanmaken van een database is noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Daar komt ook het aanmaken van een speciale databasegebruiker bij kijken.

U kunt in het allereerste scherm van het installatieprogramma een titel invullen voor de website, samen met gegevens voor de zoekmachines. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. Tenslotte mag u zelf uw inloggegevens voor de beheeromgeving kiezen met behulp van het derde scherm.
Free Web Hosting