Eigen startpagina online zetten

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Nieuwe startpagina online zetten. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Interessant zijn de startpagina scripts. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Naast uzelf kunnen in dat geval ook bezoekers een dochterpagina beheren op uw website.
Free Web Hosting