Eigen website laten bouwen met CMS systeem

Het is tegenwoordig niet meer nodig om veel van websites maken te weten. U kunt dit met de juiste tools vrij eenvoudig realiseren. Of het nu gaat om een website voor privégebruik of dat het om een zakelijke website gaat. Voor beide doeleinden is professioneel een website in elkaar te zetten. Het is de bedoeling dat u de CMS software op uw webhostingpakket installeert. Het CMS systeem zal uw website inhoud opslaan in een database. Bij elk bezoek wordt de corresponderende website inhoud uit de database opgehaald. En de corresponderende website inhoud uit de database inlezen.

Installatie kan op verschillende manieren gebeuren. Soms moet u een bestand handmatig aanpassen en de gegevens van de databaseverbinding in het bestand plaatsen. Ook kan het zijn dat u handmatig een SQL script dient te draaien voor het aanmaken van de tabellen. Maar het kan ook zijn dat dit wordt gedaan door een afzonderlijk script, die wordt aangeroepen tijdens de eerste keer dat u de website bezoekt. In dat geval zullen een hoop van de hiervoor genoemde handelingen door het installatiescript uitgevoerd worden.

Wanneer u nog op zoek bent naar een CMS pakket, kunt u eens bekijken. U kunt een demo website bekijken als u dat wilt. Aan de hand van de demo website kunt u besluiten of u het CMS systeem wilt aanschaffen.

Per pagina kunt u relevante zoekwoorden opgeven in het beheerpaneel van het content management systeem. Zoekmachines zoals Bing en Google gebruiken deze meta gegevens voor het koppelen van uw website aan de juiste keywords. U kunt een overzicht van uw klanten weergeven op uw website. Bij iedere klant kunt u zijn logo en zijn website vermelden. U kunt per klant een verhaal plaatsen.

U heeft veel zeggenschap over de formulieren op uw website. Uit welke velden de formulieren precies bestaan kunt u zelf beslissen. Hierbij kunnen verplichten velden worden toegevoegd. Wanneer een formulier is ingevuld ontvangt u de ingevulde gegevens per e-mail.
Free Web Hosting