Extra inkomen met een affiliate shop

Wilt u extra geld verdienen online, dan is dat mogelijk met een eigen affiliate shop. Online kunt u met affiliate marketing relatief eenvoudig extra geld verdienen. Affiliate marketing heeft u de gelegenheid om geld te verdienen zonder dat u eigen producten hoeft samen te stellen. U heeft daarvoor een domein, een webhosting pakket en een affiliate script nodig. Het assortiment wordt automatisch bijgewerkt door het periodiek inladen van productfeeds.

Het is verder handig om u bij een affiliate netwerk aan te melden. Via het affiliate netwerk kunt u eenvoudig productfeeds genereren die automatisch kunnen worden opgehaald. Wanneer er een sale via uw affiliate marketing website wordt gerealiseerd, ontvangt u een affiliate vergoeding.

Via de link affiliate site schaft u gemakkelijk een script aan voor affiliate marketing. U kunt via deze pagina direct de webhosting en de domeinnaam aanvragen. Kiest u voor webhosting samen met het pakket, dan is het mogelijk om het script direct te laten plaatsen voor u. Het is dan niet meer nodig om de installatie zelf uit te voeren.

Verder is het toevoegen van banners aan uw website eenvoudig te doen. Het plaatsen van banners is binnen diverse bannerruimten mogelijk. Dit doet u heel eenvoudig via de beheeromgeving van het script. Dit beheerpaneel wordt ook gebruikt om andere dingen rondom uw webshop aan te passen.
Free Web Hosting