Geld verdienen met een affiliate internetwinkel

Wilt u extra geld verdienen online, dan is dat mogelijk met een eigen affiliate shop. Extra geld verdienen wordt met affiliate marketing mogelijk. U hoeft met affiliate producten geen eigen producten samen te stellen. Daarvoor zijn nodig een domeinnaam, webhosting en een PHP script voor affiliate marketing. Het script zal periodiek productfeeds kunnen inladen waarmee het productaanbod automatisch wordt bijgewerkt.

Het is verder handig om u bij een affiliate netwerk aan te melden. Via een dergelijk affiliate netwerk kunnen de benodigde productfeeds worden gegenereerd. Wanneer er een sale via uw affiliate marketing website wordt gerealiseerd, ontvangt u een affiliate vergoeding.

Een affiliate shop kunt u starten met het script dat u op kunt kopen. Het is daarbij nodig om webhosting samen met een domeinnaam af te sluiten. Het domein en de webhosting kunt u samen met het script aanschaffen. Wanneer u hiervoor kiest zal de aanbieder het PHP script direct installeren op uw pakket.

Banners zijn eveneens eenvoudig toe te voegen aan de site. Binnen verschillende bannerruimten kunt u banners plaatsen. Dit doet u heel eenvoudig via de beheeromgeving van het script. Dit beheerpaneel wordt ook gebruikt om andere dingen rondom uw webshop aan te passen.
Free Web Hosting