Gemakkelijk een marktplaats beginnen

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens advertentie website maken door. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Het artikel waarnaar de bovenstaande link verwijst, bevat een link naar een goed marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.
Free Web Hosting