Gemakkelijk een moderne portaalsite beheren

Het is mogelijk om op diverse manieren een online inkomen op te zetten. Via een zakelijke website kunt u geld verdienen via het internet. Daarbij zult u wel voldoende bezoekers op uw site moeten hebben. Daarbij is het van groot belang dat u een aantrekkelijke positie in de zoekresultaten van Google heeft. Het is daarbij relevant om voldoende backlinks naar uw website te hebben. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Startpagina websites kunnen worden ingezet om een hogere notering in de zoekresultaten te krijgen van Google. Daarbij zult u veel hebben aan een startpaginascript, waarover u meer kunt lezen op eigen startpagina samenstellen. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

Voor iedere startpagina kan de kleurstelling worden gewijzigd. U kunt voor iedere rubriek een apart kleurschema instellen. De aandacht kan zo naar een bepaalde rubriek worden getrokken. U kunt de statistieken van elke dochterpagina zien onderaan. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden.

Er worden meerdere betaalgateways ondersteund. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Mollie te gebruiken als betaalgateway.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.
Free Web Hosting