Gemakkelijk een moderne portaalsite realiseren

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer.

Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina marktplaats script.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. Het PHP script laat precies zien hoe vaak er op elke link is geklikt. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.
Free Web Hosting