Gemakkelijk een moderne portaalsite samenstellen

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer.

Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Op de pagina eigen startpagina maken is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. Het PHP script laat precies zien hoe vaak er op elke link is geklikt. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.
Free Web Hosting