Gemakkelijk uw bookmarks online beheren

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Op eigen startpagina samenstellen vindt u voldoende informatie over het PHP script. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting