Het maken van je eigen startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de juiste dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is verder veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel doorgslaggevend aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Ik verwijs u graag naar Uw moderne portaalsite opzetten als u meer zou willen weten over het aanschaffen van een startpagina script. Meestal wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. Het script dient op uw webhosting pakket geplaatst te worden. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting