Het samenstellen van een eigen startpagina website

Het is niet lastig om zelf een startpagina website te ontwikkelen. Van een startpagina script gebruik maken hiervoor is wel aan te raden. Het script biedt ondersteuning bij de belangrijkste handelingen rondom het maken van uw eigen startpagina website. Heeft u geen technische kennis, dan nog zult u uw weg met het script kunnen vinden.

Neem het artikel door als u meer zou willen weten over het gebruik van een startpagina PHP script. Als u de links in dat artikel volgt zult u uitkomen op de website van de aanbieder van een startpagina script. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een dergelijk script kinderspel. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Ook is het verstandig om een mooie domeinnaam te registreren bij uw webhosting, waarmee de site bereikbaar zal zijn.

U kunt een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe dochterpagina kunt invoeren, kunt u in uw voordeel gebruiken. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Vervolgens kan dat account worden gebruikt om een eigen startpagina aan te maken. Met een eigen account maakt men de nieuwe startpagina heel gemakkelijk aan. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Binnen de beheeromgeving kunt u met een beheeraccount van meer opties gebruikmaken. Wilt u banners plaatsen die vervolgens op alle pagina’s getoond zullen worden, dan is dat snel geregeld. Ook kunt u de algemene kleurstelling van uw website aanpassen. Het script regelt het koppelen van een verzoek van de browser aan de dochterpagina die op dat moment wordt opgevraagd. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting