Houd je bookmarks online simpel bij

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Op eigen startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.
Free Web Hosting