Houd je favoriete sites online simpel bij

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Op uw website geldt geen limiet voor het aantal startpagina’s dat kan worden aangemaakt. U kunt bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina aan te maken en te beheren.

Op een startpagina kunt u verschillende widgets plaatsen. Een voorbeeld is een nieuwsblokje. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u Houd uw favoriete sites online gemakkelijk bij eens raadplegen. Het script waarover in dat artikel gesproken wordt, is voor enkele tientjes al in uw bezit.

De homepage kunt u net als iedere andere dochterpagina inrichten. U kunt links en speciale blokken plaatsen. In een speciaal blok of widget kunt u bijvoorbeeld informatieve tekst kwijt. Na het wijzigen zijn de nieuwe kleuren direct op de dochterpagina zichtbaar.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Denk aan affiliate banners. U kunt bijvoorbeeld Tradetracker inzetten daarvoor. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Daisycon.
Free Web Hosting